Cos cumparaturi 0 items - 0.00 lei 0
Livrăm flori și cadouri la domiciliu, în Iași și împrejurimi

Termeni si conditii

Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acest set de termeni și condiții, înaînte de a folosi website-ul nostru sau de a comanda produsele noastre.

Orice persoană fizică sau juridică care accesează acest site (denumită în continuare Cumpărător) confirmă că a citit și acceptat acești termeni și condiții în totalitate. În cazul în care nu acceptați termenii și condițiile prezentate, vă rugăm să nu mai utilizați acest site. Dreptul de proprietate asupra site-ului revine SC FLORAL STUDIO SRL și iși rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime Termenii și condițiile. Cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor poate fi citită oricand folosind legătura „Termeni și condiții” din josul paginilor site-ului.

COMERCIANTUL ONLINE

Serviciul www.floralstudio.ro este un serviciu de comerț electronic / comerț online / comerț prin internet. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon. www.floralstudio.ro este administrat de FLORAL STUDIO SRL cu sediul social în IAȘI, Strada I. C. Brătianu , nr. 28, ORC Iași J22/879/2010, Cod Fiscal: RO27074220, cont bancar IBAN LEI: RO87 RZBR 0000 0600 1285 8311 e-mail: desk@floralstudio.ro.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții, precum și orice modificari ale site-ului www.floralstudio.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru a putea cumpăra de pe www.floralstudio.ro, trebuie să introduceți datele dumneavoastra pe website-ul nostru. În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră. În situația în care considerăm că această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Site-ul www.floralstudio.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.floralstudio.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, este necesar să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor și condițiilor de utlizare a www.floralstudio.ro și a Politicii de confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate, respectiv SC FLORAL STUDIO SRL.

www.floralstudio.ro iși rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vânzarea de produse la propria sa discreție.

Întrucât prevederile Termenilor și condițiilor de utilizare pot fi modificate, vă rugăm să le recitiți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesati/folosiți serviciile www.floralstudio.ro. Daca folosiți acest site sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dumneavoastră. de utilizator, creat pe site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate în contul dumneavoastră de utilizator.

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a te putea înscrie sau a putea comanda produse de pe website-ul www.floralstudio.ro, deoarece unele produse din acest website conțin băuturi alcoolice, astfel încât trebuie să ai peste această vârstă pentru a le putea achiziționa și consuma.

DATELE PERSONALE / POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Prin înregistrarea ca utilizator al www.floralstudio.ro vă vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de e-mail, data nașterii, dar și alte informații cu caracter personal, care să permita identificarea dumneavoastră ca utilizator al serviciului www.floralstudio.ro și prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a vă abona la newsletterul sau alertele www.floralstudio.ro va trebui să ne comunicați o adresă de email validă, precum și alte date legate de dumneavoastră. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care operează www.floralstudio.ro, în scopurile pentru care au fost colectate și pentru care v-ați exprimat acordul. Ele nu vor fi înstrăinate către terți.

Informațiile despre dumneavoastră pot fi folosite de Floral Studio SRL doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe site-ul floralstudio.ro: procesarea comenzilor sau cererilor, ofertarea de produse, soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către dumneavoastră, contactarea, inclusiv prin poșta, email, mesaje text sau telefon, în legătură cu oferte de produse și servicii ale floralstudio.ro sau în legătură cu produse și servicii care credem că ar putea fi de interes ca în cazul unor promoții, oferte special.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C FLORAL STUDIO S.R.L., proprietarul acestui website, va administra în condiții de siguranta și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a serviciului web disponibil pe acest website. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodata, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea datelor.

Furnizarea informațiilor personale

Furnizarea serviciilor sau produselor de pe www.floralstudio.ro va începe imediat dupa îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații, accesați contul dumneavoastră. Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. SC FLORAL STUDIO SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către SC FLORAL STUDIO SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidentiale. SC FLORAL STUDIO SRL se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și SC FLORAL STUDIO SRL.
Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. SC FLORAL STUDIO SRL se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa desk@floralstudio.ro, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, ștearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.
SC FLORAL STUDIO SRL certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere de la SC FLORAL STUDIO SRL să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 • dreptul de a cere de la SC FLORAL STUDIO SRL să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere SC FLORAL SUDIO SRL să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele SC FLORAL STUDIO SRL, ale partenerilor sau pe serverele PayPal. În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră, sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parola secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.floralstudio.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.floralstudio.ro va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului www.floralstudio.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.

PREZENTAREA SERVICIILOR ȘI DESCRIEREA PRODUSELOR

SC FLORAL STUDIO SRL își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.floralstudio.ro, fără o înștiințare prealabilă. Descrierile produselor prezente pe site-ul www.floralstudio.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul www.floralstudio.ro au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produs.

S.C. FLORAL STUDIO S.R.L. nu își asuma responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menționate de producator. Returnarea produselor se poate efectua în conformitate cu dispozițiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați secțiunea POLITICA DE RETUR.

www.floralstudio.ro folosește descrieri sugestive pentru produsele sale și garantează acuratețea informațiilor de pe acest site. Pozele au titlu informativ. Nuanțele florilor din buchete și aranjamente pot fi diferite față de cele prezentate online, în funcție de disponibilitate. În cazul în care anumite produse sau flori lipsesc din stoc, floralstudio.ro poate înlocui aceste produse sau flori cu unele similare ce pastreaza aspectul și valoarea produsului original dupa contactarea telefonică, în prealabil, a expeditorului de către operatorul comenzilor online. În cazul florilor din extrasezon, dezavantajul este că se găsesc pe o perioadă scurta de timp, dar ele pot fi importate aproape în orice sezon, dar la prețuri mai mari. Mărimea, forma și culoarea coșurilor și a vaselor aranjamentelor disponibile online poate fi diferită. Puteti solicita în orice moment un buchet personalizat sau de o alta culoare în cazul în care acesta nu apare pe site.

Floral Studio vă oferă o gamă variată de servicii, accesibile în Romania. Floral Studio activează pe piața locală de ani de zile, ca partener al Interflora International, certificat pentru România. Serviciile de calitate, promptitudine și seriozitate ne-au consacrat ca un partener de încredere pentru întreaga rețea Interflora International.

Livrăm la domiciliu oriunde în România, în aceeași zi, prin florării locale. Floarea livrată prin Floral Studio este proaspătă, de calitate, aranjată cu rafinament.

Ca furnizor de servicii florale, oferim și suport pentru evenimente corporate sau personale: nunți, botezuri, petreceri tematice.

Acoperim și serviciul funerar, oferind produse de înaltă calitate, aliniate la trendul internațional.

PROCEDURA DE CUMPĂRARE

Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe www.floralstudio.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:

 • identificarea și alegerea produselor
 • înregistrarea dumneavoastră ca utilizator al www.floralstudio.ro sau cumpărarea fără înregistrare
 • efectuarea plații produselor

Plata se efectuează online sau prin transfer bancar/ordin de plată, în condițiile reglementate la capitolul OPTIUNI DE PLATA iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, și, daca este cazul, costul taxei de livrare.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.florastudio.ro sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care site-ul iși derulează operațiunile.

METODE DE PLATĂ

Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plată: online cu cardul sau transfer bancar/ordin de plată, sau numerar/ cash la livrare. Dacă ați ales ca metodă de plată transferul bancar/ ordin de plată, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda plasată și vă oferă informațiile relevante pentru comandă și plată. Aceste informații le veți primi și prin e-mail, sub forma unei facturi. Dacă ați ales să plătiți numerar/cash, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informațiile relevante pentru comanda dumneavoastră, sub forma unei facturi, urmând să efectuați plata produsului către curier.

PREȚURILE

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe www.floralstudio.ro reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 19%, valabilă în România). Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă. La prețurile afișate se adaugă taxele de livrare care diferă în funcție de oraș sau distanța în kilometri tur-retur față de oraș, în cazul în care livrarea se face în afara localității.

Prețul final este cel care a fost confirmat odata în pagina de Finalizare comandă, preț care apare și în confirmarea de comandă. În cazul în care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunță la achiziționarea produsului, floralstudio.ro are dreptul de a anula comanda respectivă, restituind în totalitate suma platită în avans atunci când este cazul. Floralstudio.ro iși rezervă dreptul de a modifica în orice moment prețurile din site în funcție de schimbările ce au loc la bursa de flori din Olanda, de unde sunt importate. Prețul florilor diferă și în funcție de perioadele de vârf, Sărbători legale și zile specifice în alte țări, când prețul acestora crește. Florile importate în extrasezon sunt mai scumpe decât cele care pot fi găsite pe toată perioada anului.

Important – pe acest website prețurile produselor prezentate includ TVA.

TAXE

 1. Pentru livările în orasul Iași  se percepe o taxa de livrare de 20 lei;
 2. Pentru livrări în localitățile din imprejurimi ( Valea Lupului, Valea Adâncă, Miroslava, Lunca Cetățuii, Valea Ursului), se percepe o taxa de livrare de 25 lei;

COMENZI ȘI LIVRĂRI

FloralStudio livrează pentru dumneavoastră pe teritoriul orasului Iasi si cateva localitati limitrofe.

Buchetul comandat de dumneavoastră este înmânat de un reprezentant al florăriilor partenere, proaspăt, aranjat cu rafinament și pricepere.

Livrările se fac în aceeași zi, de luni până duminică, dacă se înregistrează comanda până la ora 14:30. Comenzile înregistrate după ora 14.30 se livrează a doua zi. Timpul mediu de livrare, dupa ce obținem toate datele necesare, prevăzute în formularul de comandă, inclusiv confirmarea plății, este de 2 ore.

Vă rugăm să rețineți că nu putem garanta timpii de livrare, în condiții ce nu țin de FloralStudio și de florăriile partenere. În perioadele aglomerate din an (februarie, martie, decembrie) timpii de livrare pot crește, grație unor factori pe care nu îi putem controla.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veți fi înștiințat în acest sens. În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător dacă dumneavoastră doriți și sunteți de acord cu acest lucru.

Floralstudio.ro face tot poșibilul pentru a livra comenzile la data specificată de client.

Produsele comandate nu includ vaza, vas sau decor decât dacă se precizează acest lucru. Echipa noastra de profesioniști poate substitui flori, ca alternativa adecvată, similare ca stil, calitate și valoare, în funcție de disponibilitate în anumite locații. Pentru opțiunile extra: vin roșu/alb, jucărie, tort sau ciocolată, daca aveți preferințe, vă rugăm să le menționați la comentarii, în cadrul procesului de cumpărare.

ANULAREA COMENZILOR

În cazul solicitării anulării de catre Cumpărător a unei comenzi înainte de data livrării, acestuia i se va returna suma integrală, iar daca anularea survine în urma unor erori ale Cumpărătorului, acestea se vor soluționa după cum urmează:

 • datele furnizate de Cumpărător sunt eronate și incomplete și împiedică efectuarea livrării – se reține taxa de livrare, care reprezintă întreaga sumă plătită pentru acel serviciu și Cumpărătorul e contactat.
 • livrarea efectuată la alta dată decât cea menționată de client în comandă: dacă se solicită anularea comenzii, înainte de livrare, se restituie suma integral achitată.

Livrarea în afara intervalelor orare menționate în comandă nu este taxată, dar trebuie să se încadreze în întervalul orar al programului de lucru al florăriei locale.

POLITICA DE RETUR

Conform legislației române în vigoare, clienții www.floralstudio.ro au dreptul de a returna produsele achiziționate prin denunțarea unilaterala a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distanță, fără invocarea niciunui motiv.

Procedura de denunțare și retur:

 1. Puteți returna numai produsele care nu sunt perisabile și/sau alimentare. În consecință, florile și dulciurile nu se pot returna, jucăriile, vazele și coșurile, da.
 2. Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa FLORAL STUDIO SRL, str. I.C.Bratianu Nr. 28, Iași, prin orice curier rapid doriți, însă NU prin Poșta Română (întrucât aceasta nu livrează la sediu).
 3. Transportul coletului de retur va fi plătit de dumneavoastră în momentul expedierii, în caz contrar fiind refuzat la primire.
 4. în colet se vor afla toate documentele primite inițial, precum și o adresă scrisă, semnată de persoana care a inițiat și plătit comanda, care notifică denunțarea contractului și solicită returnarea sumei plătite, indicand contul și banca unde se vor returna banii.
 5. Coletul trebuie trimis la sediul Floralstudio.ro în maxim 10 zile lucrătoare din momentul primirii comenzii.
 6. Suma plătită va fi rambursată integral, mai puțin costul transportului care rămâne în sarcina clientului, în 30 de zile de la primirea integrală a coletului de retur și scrisorii de denunțare (dacă cele doua vin separat, cele 30 de zile trec de la ultima care a fost primită).

Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afișate pe www.floralstudio.ro

GARANȚII ȘI LIMITĂRI

www.floralstudio.ro nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest site. Tot ceea ce ține de acest site este oferit ca atare, atat timp cât este disponibil și fără o altă garanție. SC FLORAL STUDIO SRL nu iși asumă nicio responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioada nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori în folosire apărute din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc. făcute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar întreaga responsabilitate îi revine gazdei. SC FLORAL STUDIO SRL își rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. SC FLORAL STUDIO SRL își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa acest site fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. SC FLORAL STUDIO SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor și acest site. Acest site va fi accesat de bună voie, iar utilizatorii iși vor asuma în mod irevocabil și necondiționat responsabilitatea pentru accesarea acestui site. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă deteriorări majore pe parcursul livrării, clientul poate cere relivrarea produselor comandate în condițiile optime.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte, împreună cu accesoriile aferente și copiile de pe factura fiscală și certificatul de garanție. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice: lovituri, crăpături, ciobiri, componente lipsă, etc, ambalaje sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produse utilizate în condiții neadecvate (supunerea la variații mari de temperatură, condiții de umiditate, etc).

RECENZII, COMENTARII, COMUNICĂRI ȘI ALTE TIPURI DE CONȚINUT

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora:

 • nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale;
 • nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de „spam”.

În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identități false. www.floralstudio.roîși rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.floralstudio.ro, transmiteți (în afara cazurilor în care SC FLORAL STUDIO SRL indica altfel), drepturile de proprietate intelectuala, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. SC FLORAL STUDIO SRL are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.floralstudio.ro, cedați dreptul SC FLORAL STUDIO SRL de a folosi numele dumneavoastră în relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați, că materialele postate nu violează niciuna dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale www.floralstudio.ro

www.florastudio.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe site. www.floralstudio.ro nu este responsabil și nu iși asumă responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către alte terțe părti pe site. www.floralstudio.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

FORȚA MAJORĂ

www.floralstudio.ro, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către www.floralstudio.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect în cauze care nu depinde de voința www.floralstudio.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.floralstudio.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.floralstudio.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația în vigoare.

PUBLICITATEA

www.floralstudio.ro poate afisa în paginile sale reclame la produsele dîi oferta sa, precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea www.floralstudio.ro și prin acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare ale acestuia și a Politicii de confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

RECLAMAȚII PRIVIND ÎNCĂLCAREA LEGII REFERITOARE LA PROTEJAREA PROPRIETĂȚII INTELECTUALE

www.floralstudio.ro respectă dreptul la proprietatea intelectuala a terților. Dacă ați observat că site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de e-mail: desk@floralstudio.ro sau să ne contactați la numerele de telefon afișate la capitolul Contact.

LITIGII

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoștință asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și S.C. FLORAL STUDIO S.R.L. în cazul unor eventuale conflicte între S.C. FLORAL STUDIO S.R.L. și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța competentă în conformitate cu legile române în vigoare.

Termeni și condiții generale privind comerțul online

Contractele încheiate prin mijloace electronice produc față de părți toate efectele pe care legea le recunoaște contractelor. Momentul încheierii contractului la distanta îl constituie, dacă părțile nu au convenit altfel, momentul primirii de către consumator a mesajului de confirmare din partea furnizorului, referitor la comanda plasată. Furnizorul nu considera în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui contract.

Societatea furnizoare se obligă să facă toate demersurile în vederea comunicării de informații corecte, complete și actualizate referitor la produsele comercializate.

Societatea furnizoare nu poate garanta că site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise nu conțin erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alti factori similari inerenți în condițiile operării în mediul virtual.

Societatea furnizoare își declina răspunderea pentru omisiunile sau inadvertențele care pot interveni în redactarea sau prezentarea informațiilor de pe site, inclusiv cele care provin din actualizarea stocurilor, operațiuni care din considerente tehnice nu se pot actualiza în timp real.

Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, societatea furnizoare fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

Destinatarul comerciant acționează pe riscul propriu, dacă a știut sau ar fi trebuit să știe, în concordanță cu practicile comerciale curente sau ca urmare a folosirii procedurilor convenite expres cu emitentul, ca informația conținută într-un mesaj electronic a fost alterată în timpul transmiterii sau prelucrării sale.

Prețurile afișate la produsele prezentate spre vânzare sunt valabile timp de 24 de ore de la momentul afișării lor pe site. Pentru a fi aplicabil, prețul produsului trebuie să fie real. Astfel, societatea furnizoare atenționează asupra faptului că exista cazuri când, ca urmare a unor disfunctionalități ale site-ului, întârzieri de operare sau erori, prețul afișat pe site poate să nu fie cel real, respectiv actualizat. În aceste cazuri, societatea furnizoare își asumă obligația de a informa direct clientul cu privire la prețul corect.

Societatea furnizoare își rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produse și servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse.

Niciuna dintre părțile contractuale nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (totală/parțială) sau executarea cu întârziere a obligațiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forță majoră. Părțile își vor aduce la cunoștință de îndată cazul de forță majoră și vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecințelor evenimentului.

Societatea furnizoare nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nicio pierdere în situația în care aceasta este cauzată de nerespectarea prezentelor termene și condiții ale contractului și ale celorlalte instrucțiuni menționate pe site. Societatea furnizoare nu răspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului. Societatea furnizoare nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către societate a oricareia din obligatiile sale conform contractului și pentru daune care rezultă din utilizarea produselor și serviciilor după livrare și, în special, pentru pierderea produselor.

DIVERSE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni Condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul iși asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.floralstudio.ro.

Call Now Button