Cos cumparaturi 0 items - 0.00 lei 0
Livrări flori la domiciliu în Iași.

Comenzi telefonice și online.
Nr. mobil: 0758 41 32 92
Nr. fix: 0332 40 88 88
Adresa e-mail: desk@floralstudio.ro

HoReCa

~Aranjamente florale pentru evenimentele HoReCa~

Ești gata să transformi evenimentul tău dintr-o simplă petrecere într-o experiență memorabilă? La Floral Studio Iași, aducem un suflu nou în lumea aranjamentelor florale pentru evenimente private și spații HoReCa. Fie că este vorba de un eveniment privat în aer liber, o recepție de hotel sau amenajarea unui restaurant, avem soluții creative pentru orice nevoie.

Imaginează-ți pasul elegant al oaspeților tăi prin holul unui hotel, întâmpinați de aranjamentele decorative rafinate la recepție și de o vitrină cu flori. Sau imaginează-ți strălucirea în ochii lor când descoperă aranjamentele de pe mesele restaurantului sau a terasei, fiecare floare fiind aleasă cu grijă pentru a completa atmosfera serii.

Aranjamentele noastre pentru restaurant și bar sunt concepute pentru a completa perfect atmosfera locației tale. De la aranjamente florale în vază sau în jardiniere, și perete din flori până la decorațiuni pentru terase exterioare, fiecare detaliu este gândit pentru a-ți impresiona oaspeții.

Ai visat vreodată la o petrecere privată unde fiecare detaliu reflectă personalitatea și eleganța ta? La Floral Studio, transformăm acest vis în realitate. Fie că ești gazda unei petreceri private în aer liber sau planifici un eveniment sofisticat într-un club, aranjamentele noastre florale vor fi sufletul petrecerii tale.

Te gândești să organizezi o petrecere tematică pentru copii? Ai la dispoziție aranjamente florale personalizate și decorațiuni pentru petreceri tematice pentru a crea un cadru magic. Lasă-ne să aducem bucurie prin flori deosebite, pline de culoare și veselie. Fiecare element de decor floral este gândit pentru a aduce zâmbete.

Și nu uita, suntem mereu la un click distanță pentru a te ajuta să alegi florile speciale și plantele deosebite pentru evenimentul tău.

Vizitează magazinul online pentru a te inspira din modelele noastre de buchete și aranjamente florale. Și pentru că ne pasă de fiecare detaliu, îți oferim posibilitatea de a comanda buchete minunate de flori online direct de pe site-ul nostru.

Magazin online

Vezi pagina

Ți-am stârnit curiozitatea? Vino la Floral Studio în Iași!

Sau, și mai bine, sună-ne și povestește-ne despre visul tău floral. Fiecare buchet floral este o promisiune împlinită.
Te așteptăm să creăm împreună magie!

Call Now Button