Cos cumparaturi 0 items - 0.00 lei 0
Livrăm flori și cadouri la domiciliu, în Iași și împrejurimi

HoReCa

~Aranjamente florale pentru evenimentele HoReCa~

Ești gata să transformi evenimentul tău dintr-o simplă petrecere într-o experiență memorabilă? La FLORAL STUDIO ®, aducem un suflu nou în lumea aranjamentelor florale pentru evenimente private și spații HoReCa. Fie că este vorba de un eveniment privat în aer liber, o recepție de hotel sau amenajarea unui restaurant, avem soluții creative pentru orice nevoie.

Imaginează-ți pasul elegant al oaspeților tăi prin holul unui hotel, întâmpinați de aranjamentele decorative rafinate la recepție și de o vitrină cu flori. Sau imaginează-ți strălucirea în ochii lor când descoperă aranjamentele de pe mesele restaurantului sau a terasei, fiecare floare fiind aleasă cu grijă pentru a completa atmosfera serii.

Aranjamentele noastre pentru restaurant și bar sunt concepute pentru a completa perfect atmosfera locației tale. De la aranjamente florale în vază sau în jardiniere, și perete din flori până la decorațiuni pentru terase exterioare, fiecare detaliu este gândit pentru a-ți impresiona oaspeții.

Ai visat vreodată la o petrecere privată unde fiecare detaliu reflectă personalitatea și eleganța ta? La FLORAL STUDIO ®, transformăm acest vis în realitate. Fie că ești gazda unei petreceri private în aer liber sau planifici un eveniment sofisticat într-un club, aranjamentele noastre florale vor fi sufletul petrecerii tale.

Te gândești să organizezi o petrecere tematică pentru copii? Ai la dispoziție aranjamente florale personalizate și decorațiuni pentru petreceri tematice pentru a crea un cadru magic. Lasă-ne să aducem bucurie prin flori deosebite, pline de culoare și veselie. Fiecare element de decor floral este gândit pentru a aduce zâmbete.

Și nu uita, suntem mereu la un click distanță pentru a te ajuta să alegi florile speciale și plantele deosebite pentru evenimentul tău.

Vizitează magazinul online pentru a te inspira din modelele noastre de buchete și aranjamente florale. Și pentru că ne pasă de fiecare detaliu, îți oferim posibilitatea de a comanda buchete minunate de flori online direct de pe site-ul nostru.

Magazin online

Vezi pagina

Ți-am stârnit curiozitatea? Vino la FLORAL STUDIO ® în Iași!

Sau, și mai bine, sună-ne și povestește-ne despre visul tău floral. Fiecare buchet floral este o promisiune împlinită.
Te așteptăm să creăm împreună magie!

Iată ce spun clienții FLORAL STUDIO ®

Livia SanduLivia Sandu
08:56 03 May 24
Felicitări pentru profesionalism!
Robert DolcanRobert Dolcan
09:00 24 Apr 24
Foarte mulțumit. Procesarea comenzii și livrarea în timp foarte scurt.
Mariana IlieMariana Ilie
12:10 23 Apr 24
Seriozitate, promptitudine și profesionalism! Recomand cu încredere!
Pedro RochaPedro Rocha
22:33 07 Apr 24
De Ziua Femeii am comandat un buchet de la Floral Studio, pentru livrare. După o mică încurcătură cu nota de atașat florilor - mult mai acceptabilă într-o zi haotică ca aceasta - Raluca de la Floral Studios și-a cerut prompt scuze pentru greșeală și s-a oferit să trimită un nou buchet, într-o zi la alegerea mea, gratuit. de încărcare.O muncă foarte profesionistă și o etică deosebită, pe care le apreciez foarte mult. Recomand cu incredere Floral Studio, care iti pune la dispozitie buchete perfecte, fara sa te multumesti niciodata cu flori mai putin decat perfecte.
Ioana Catalina AlexaIoana Catalina Alexa
16:02 10 Mar 24
PADURARU DARIUSPADURARU DARIUS
17:50 28 Jan 24
Wonderful! Absolut minunat, perfect! Va multumesc!
Alexandra RSAlexandra RS
13:03 25 Jan 24
Cele mai frumoase frumoase flori si cei mai profi OAMENI in colaborare reusita 100% ! Va mulțumesc si voi reveni cu drag de fiecare data.
George-Robert LeonidaGeorge-Robert Leonida
09:50 21 Dec 23
Recomand din toata inima! Florile au fost superbe ca de obicei iar colaborarea ireprosabila. Felicitari echipei pentru dedicare si profesionalism!
Mihaela AdamMihaela Adam
11:52 17 Oct 23
Floral Studio reuseste sa livreze emotie, culoare, parfum, eleganta, delicatete, in cel mai minunat mod posibil!
Cristina CotigaCristina Cotiga
15:13 12 Oct 23
O gamă variată de flori și recomandări din partea personalului pentru alegerea buchetului dorit!
js_loader
Call Now Button