Cos cumparaturi 0 items - 0.00 lei 0
Livrăm flori și cadouri la domiciliu, în Iași și împrejurimi

Despre noi

Oferă flori cu dragoste și stil!

La FLORAL STUDIO ® fiecare floare spune o poveste! Mai mult decât o simplă florărie, suntem un atelier de creație unde dragostea pentru florile proaspete și arta aranjamentelor florale se împletesc armonios. Pasiunea noastră pentru flori și angajamentul pentru calitate se reflectă în fiecare buchet sau aranjament floral. 

Cu o experiență vastă în arta floristică și o constantă dorință de inovație, echipa FLORAL STUDIO ® este aici pentru a-ți transforma orice moment într-unul special. Și pentru că dorim să ne dezvoltăm constant, participăm la cursuri cu floriști de renume internațional, fiind la curent cu noile tendințe.

Design inedit, locație centrală ușor accesibilă și spațiu de parcare, FLORAL STUDIO ® este locul unde poți găsi cadoul perfect. Fie că ești în căutarea unui buchet elegant pentru a surprinde pe cineva drag sau ai nevoie de aranjamente florale pentru un eveniment special, aici găsești opțiuni variate și inedite. Vizitează-ne zilnic, începând cu ora 9, și lasă-te cucerit de frumusețea și prospețimea florilor noastre.

Surprinde și fii surprins!

Poți comanda cu ușurință, din confortul casei tale și te asigurăm că fiecare livrare în Iași, localitățile învecinate sau oriunde în lume prin partenerii noștri, va fi la fel de proaspătă și impresionantă ca și cum ai cumpăra direct din atelierul nostru. 

Vizitează magazinul nostru online și comandă buchetul dorit. În plus, dacă ai nevoie de ceva mai special, contactează-ne! Suntem deschiși să ascultăm ideile tale și să le transformăm în realitate.

👉 Pentru mai multă inspirație, urmărește-ne pe rețelele de socializare.
Suntem activi pe Facebook, Instagram și TikTok, unde împărtășim cu drag creațiile noastre.

Facebook

Instagram

TikTok

Părerea ta contează!

Ți-a plăcut experiența cu noi? Spune-ți povestea printr-o recenzie pe Google!

Feedback-ul tău contează enorm pentru noi deoarece ne ajută să creștem frumos și să ne îmbunătățim. În plus, ajută și alți iubitori de flori să descopere creațiile noastre florale. Este simplu și rapid. ✔️

Livia SanduLivia Sandu
08:56 03 May 24
Felicitări pentru profesionalism!
Robert DolcanRobert Dolcan
09:00 24 Apr 24
Foarte mulțumit. Procesarea comenzii și livrarea în timp foarte scurt.
Mariana IlieMariana Ilie
12:10 23 Apr 24
Seriozitate, promptitudine și profesionalism! Recomand cu încredere!
Pedro RochaPedro Rocha
22:33 07 Apr 24
De Ziua Femeii am comandat un buchet de la Floral Studio, pentru livrare. După o mică încurcătură cu nota de atașat florilor - mult mai acceptabilă într-o zi haotică ca aceasta - Raluca de la Floral Studios și-a cerut prompt scuze pentru greșeală și s-a oferit să trimită un nou buchet, într-o zi la alegerea mea, gratuit. de încărcare.O muncă foarte profesionistă și o etică deosebită, pe care le apreciez foarte mult. Recomand cu incredere Floral Studio, care iti pune la dispozitie buchete perfecte, fara sa te multumesti niciodata cu flori mai putin decat perfecte.
Ioana Catalina AlexaIoana Catalina Alexa
16:02 10 Mar 24
PADURARU DARIUSPADURARU DARIUS
17:50 28 Jan 24
Wonderful! Absolut minunat, perfect! Va multumesc!
Alexandra RSAlexandra RS
13:03 25 Jan 24
Cele mai frumoase frumoase flori si cei mai profi OAMENI in colaborare reusita 100% ! Va mulțumesc si voi reveni cu drag de fiecare data.
George-Robert LeonidaGeorge-Robert Leonida
09:50 21 Dec 23
Recomand din toata inima! Florile au fost superbe ca de obicei iar colaborarea ireprosabila. Felicitari echipei pentru dedicare si profesionalism!
Mihaela AdamMihaela Adam
11:52 17 Oct 23
Floral Studio reuseste sa livreze emotie, culoare, parfum, eleganta, delicatete, in cel mai minunat mod posibil!
Cristina CotigaCristina Cotiga
15:13 12 Oct 23
O gamă variată de flori și recomandări din partea personalului pentru alegerea buchetului dorit!
js_loader
Call Now Button