Cos cumparaturi 0 items - 0.00 lei 0
Livrări flori la domiciliu în Iași.

Comenzi telefonice și online.
Nr. mobil: 0758 41 32 92
Nr. fix: 0332 40 88 88
Adresa e-mail: desk@floralstudio.ro

Despre noi

Despre noi

Floral Studio® este un atelier cochet în care se lucrează cu drag!

Cu drag pentru flori, pentru lucrul bine făcut și pentru client.
Design inedit, locație centrală cu parcare în față, cadouri, flori și plante variate. Poti să ne treci pragul și să admiri florile zilnic de la 9 dimineața și, cu siguranță, vei fi încântat și tentat să surprinzi plăcut printr-un cadou floral, eventual livrat. Și cum florile punctează momentele importante ale vieții, fiecare eveniment poate avea un accent stilat marca Floral Studio®!
Noi îți propunem un nou mod de abordare a aranjamentelor florale din pasiunea pentru flori. Și cum nimic nu este întâmplător, jocul cu elemente naturale e strâns legat de anii de experiență în domeniu, cursuri cu unii dintre cei mai buni floriști și multă muncă.
Acest website este pentru tine. Scopul său este să te familiarizezi cu munca noastră și să poti trimite flori în Iași și, prin partenerii noștri atent selectați, să trimiti flori oriunde în România si în lume, flori deosebite, livrate în siguranță.
În cazul în care ceea ce dorești nu există pe site, nu ezita să ne contactezi prin telefon sau e-mail. Suntem aici să îți ascultăm nevoile și sugestiile.

Florile punctează momentele importante ale vieții și fiecare eveniment poate avea un accent stilat, marca Floral Studio®.