Cos cumparaturi 0 items - 0.00 lei 0
Livrări flori la domiciliu în Iași.

Comenzi telefonice și online.
Nr. mobil: 0758 41 32 92
Nr. fix: 0332 40 88 88
Adresa e-mail: desk@floralstudio.ro

Calendar evenimente

~ Calendarul tău de Evenimente - surprize la domiciliu în Iași ~

Calendar is loading...
Powered by Booking Calendar
-
Available
22
-
Booked
22
-
Pending

Flori-Iasi-Floral-Studio

Sărbătorește fiecare clipă

La Floral Studio Iași, fiecare zi de naștere sau aniversare merită să fie sărbătorită într-un mod unic. Prin calendarul de evenimente, poți planifica surprize la domiciliu în Iași și împrejurimi pentru cei dragi. Toate momentele importante din viața ta vor fi înfrumusețate cu eleganță și stil.

Planifică evenimentele speciale, iar noi ne ocupăm de restul detaliilor

Completează formularul nostru simplu cu datele importante și lasă restul în grija noastră. Te vom contacta cu 7 zile înainte de eveniment pentru a stabili detaliile – de la tipul de floare la buchetul perfect sau aranjamentul special, totul va fi personalizat după gusturile tale.

livrare-flori-iasi; florarie-iasi

Livrăm emoții oriunde dorești

Fie că este vorba de o livrare surpriză de flori la domiciliu sau pregătirea unui aranjament special la sediul Floral Studio Iași, noi ne asigurăm că surprizele tale florale ajung la timp și în condiții perfecte. Livrăm buchete de flori speciale pentru zile onomastice, aranjamente florale pentru zile de naștere și cadouri deosebite direct acasă sau la locația evenimentului.

Personalizează surprizele tale florale

Vrei să faci surpriza și mai specială? Pe lângă aranjamentele aniversare, poți adăuga un tort delicios, o băutură selectă sau chiar un ursuleț de pluș. Personalizează-ți cadoul floral pentru a crea momente de neuitat.

Extra Beneficii

Optând pentru serviciul nostru de calendar evenimente, vei beneficia nu doar de promptitudinea și profesionalismul nostru, ci și de surprize, discount-uri și cadouri, pregătite pentru tine prin intermediul agendei de evenimente alese.

Descoperă florăria online

Nu uita să vizitezi magazinul nostru online pentru mai multe opțiuni de cadouri florale, buchete de flori minunate sau cutii cu flori aniversare. Aici găsești tot ce ai nevoie pentru a surprinde, căci fiecare comandă este o promisiune a calității și frumuseții.

~ Trimite flori online simplu și rapid! ~

Fă din orice zi o sărbătoare cu Floral Studio Iași, florăria online cu livrare la domiciliu. Alege să trimiți cadouri deosebite și lasă-ne să aducem zâmbete pe buzele celor dragi!
Completează formularul și marchează cu încredere datele importante din calendarul de evenimente.

Call Now Button