Cos cumparaturi 0 items - 0.00 lei 0
Livrări flori la domiciliu în Iași.

Comenzi telefonice și online.
Nr. mobil: 0758 41 32 92
Nr. fix: 0332 40 88 88
Adresa e-mail: desk@floralstudio.ro

Corporate

~ Flori deosebite pentru Evenimente Corporate! ~

La Floral Studio, îți aducem bucuria naturii direct în spațiul tău de lucru. Cu un simț artistic deosebit, transformăm fiecare colț de birou, sală de conferință sau chiar terasă exterioară, într-o lume plină de culoare, cu cele mai frumoase flori și plante ornamentale

Descoperă serviciile oferite de florăria noastră din Iași. Îți punem la dispoziție buchete de flori frumoase și aranjamente decorative care vor aduce un strop de eleganță și rafinament evenimentului tău. 

Evenimente Corporate de Neuitat

Planifici un eveniment corporate, inaugurarea unui spațiu sau lansarea unui produs? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit. Aranjamentele noastre speciale sunt create pentru a reflecta identitatea brandului tău și pentru a impresiona orice invitat. Ne asigurăm că fiecare detaliu floral contribuie la succesul evenimentului tău, devenind memorabil.

La Floral Studio, înțelegem importanța unui mediu de lucru plăcut și armonios. Fie că dorești aranjamente pentru birou sau organizezi o petrecere corporate, noi venim în ajutorul tău cu flori și plante naturale, de interior și exterior, atent selecționate pentru a adăuga stil și rafinament oricărui spațiu.

Sărbători Memorabile cu Decorațiuni Speciale

Crăciunul este momentul perfect prin care poți adăuga un strop de magie în spațiul de lucru. Alege diverse modele de coronite din brad pentru Advent, decorațiuni și aranjamente de Crăciun deosebite, sau chiar aranjamente de șemineu, pentru a aduce bucuria sărbătorilor atât la birou, cât și acasă. 

Și pentru alte momente de sărbătoare, precum Sfintele Paști, oferim aranjamente pascale și coșulețe tematice pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare oriunde te vei afla.

Amenajări Exterioare și Interioare Unice

Visezi la o terasă exterioară amenajată pentru evenimentele tale? Sau la un spațiu interior cu decor floral de vis? Noi te putem ajuta să transformi orice spațiu într-un loc de poveste, perfect pentru a găzdui petreceri sau diverse tipuri de evenimente corporate memorabile. 

De la salcii ornamentale aranjate ca într-un basm, la rafturi cu flori interioare și aranjamente florale în coș, toate plantele și florile noastre decorative de interior și exterior înfrumusețează orice locație, prin simplitate și rafinament. 

Abonament Săptămânal - Serviciul Tău Personalizat de Mentenanță

Pentru o experiență completă, îți oferim abonamentul săptămânal Floral Studio. Beneficiază de servicii personalizate de amenajare și întreținere a plantelor, atât pentru interior cât și pentru exterior.

Noi ne ocupăm de tot, de la transplantări până la amenajări de terase exterioare și vitrine de magazin, astfel încât tu să te bucuri de un spațiu de lucru mereu proaspăt și plin de viață.

Livrare Flori în Iași - Rapiditate și Eleganță

Nu ai timp să ne vizitezi? Nicio problemă! Oferim servicii rapide de livrare flori în Iași, direct la sediul tău. Cu promptitudine și atenție la detalii, ne asigurăm că buchetele și aranjamentele tale preferate ajung în timpul potrivit, la momentul potrivit. 

Dacă ai nevoie de inspirație sau vrei să vezi creațiile noastre actuale, te invităm să vizitezi pagina noastră de magazin online sau vino la locația noastră din centrul Iașului. Aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru a alege florile perfecte evenimentului tău.

~ Floral Studio Iași - Partenerul tău pentru un ambient corporate deosebit ~

Vrei să aduci un strop de natură și eleganță la birou sau la evenimentul tău corporate?
Alege florăria din Iași, Floral Studio.
Contactează-ne și dăruiește bucurie cu flori frumoase și aranjamente speciale!


    Call Now Button